Artikelen in deze editie

Molendag

‘Food la Route’

Nacht van Weesp

WEESP ‘Food la Route’ werd afgelopen woensdag en donderdag voor het eerst georganiseerd in Weesp. Met op woensdag tachtig en op donderdag honderd aanmeldingen, spreekt organisator Renée Turion van een geslaagde eerste keer.

FC Weesp sluit seizoen af met feestweekend

Vechtloop verhoogt prijzen door tekort vrijwilligers

Groene vingers

Concert op De Vuurlinie

WEESP Leven met kanker is zwaar, ook voor je dierbaren. Om even te ontsnappen aan de harde werkelijkheid en nieuwe energie op te doen organiseert Stichting VaarKracht vaartochten. Op 28 mei wordt voor de vierde keer een vaartocht vanuit Weesp georganiseerd.

Weespermoppenbakker is weer terug

Spreekuur CBR

Verkeerslichten

WEESP Buurtkamer Aetsveld kan nog wel het een en ander gebruiken om de ruimte in te richten, mits netjes en heel. En ook een timmerman is welkom.

Inschrijven Zone 1380

Minevitus bestaat 25 jaar. Het restaurant heeft een bewogen tijd achter de rug, maar er is genoeg reden tot feestvieren vanwege het jubileum.

Bij de lezing over het boek van de Joodse familie Menko die zondag in de Synagoge plaatsvindt, spreekt ook Sanne van den Brink. Ze is studente geschiedenis aan de UvA en deed onderzoek naar het vastgoed in Weesp wat in de Tweede Wereldoorlog afhandig werd gemaakt van de Joodse eigenaren.

Langer gelukkig thuis wonen, dat is het idee achter Stichting de Zussen. Oprichters Eva Peek en Anita van der Poel: “We willen met onze stichting eenzaamheid onder ouderen verminderen en hebben daarom gekozen voor een initiatief waarbij senioren ondersteuning krijgen van andere senioren.”

Donderdag 19 mei

WEESP De bestuurscommissie werkt aan een programma-akkoord dat de basis moet worden onder het beleid de komende jaren.