Afbeelding

Themabijeenkomst ‘Laatste wensen en eigentijdse uitvaartmogelijkheden’

Algemeen

REGIO Donderdag 16 juni organiseert Versa Welzijn in Muiden de themabijeenkomst ‘Laatste wensen en uitvaartmogelijkheden’. Deze bijeenkomst is gericht op hoe je een uitvaart organiseert met een persoonlijk ‘touch’.

De themabijeenkomst wordt georganiseerd door mantelzorgadviseur en maatschappelijk werker Carlos Tilburg van Versa Welzijn. Tijdens de bijeenkomst worden vragen beantwoord zoals: wat kan ik zelf doen, wat niet en wie kan u daar dan bij helpen? Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten zal als gastspreker zal inzicht geven in zaken die te maken hebben met het organiseren van een uitvaart. Zij vertelt op welke manier zij werkt en welke stappen zij doorloopt om mensen bij te staan in het uitvaartproces. Ook vertelt zij over dementievriendelijke uitvaartzorg. 

De themabijeenkomst vindt plaats in De Kazerne (De Raadszaal), Kazernestraat 10 in Muiden op donderdag 16 juni van 10.30 tot 11.30 uur (de zaal is open vanaf 10.00 uur). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Carlos Tilburg via email ctilburg@versawelzijn.nl of tel 06 - 82 86 89 48. Aanmelden kan ook visa dit emailadres. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres.