Vader Hans en dochter Daniëlle Luijer vieren 40 jaar bestaan van de juwelierszaak
Vader Hans en dochter Daniëlle Luijer vieren 40 jaar bestaan van de juwelierszaak Foto: Sarah El Aty

Actie met wekelijkse cadeaucheque bij juwelier Luijer

Algemeen

23 september is een belangrijke datum voor de Weesper juwelierszaak Hans Luijer, want dat is de oprichtingsdatum. Dit jaar is deze datum extra bijzonder omdat de juwelier 40 jaar bestaat. Te ere hiervan verloot de juwelier wekelijks een cadeaucheque ter waarde van 250 euro aan alle betalende klanten. 

De zaak is sierlijk en feestelijk versierd in gouden kleuren. In de vitrines staan, tussen de sieraden, flessen champagne. Vrolijke klanten en kennissen komen om de haverklap binnen met bloemen om vader en dochter te feliciteren met het veertig jaar bestaan van de zaak. “Het is zo mooi om te zien dat mensen aan ons denken. Het is echt de waardering die wij van hen krijgen”, begint Hans Luijer (72) te vertellen. Ook voor dochter Daniëlle (46) voelt deze dag feestelijk en bijzonder aan.

Opa Luijer zat al in de horloges en sieraden

Dat dochter Daniëlle de juwelierszaak in 2016 van haar vader heeft overgenomen, is niet zo gek. De familie Luijer zit al lange tijd in de horloges en sieraden en heeft een lange geschiedenis. Hans: “Mijn opa had ee..