Afbeelding
Foto:

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

WEESP Ben jij een Fashionista? Dan zoeken we jou voor het samenstellen van kledingpakketten

Clothing4u maakt kledingpakketten voor mensen in Nederland die onder de armoede grens leven (van jong tot oud). In het kledingpakket dat ze ontvangen zit een hele garderobe en alles is splinternieuw! 

De dames-, heren- en meisjespakketten zijn geregeld, maar wij zoeken nog iemand die het leuk vindt om de jongenspakketten te maken. Ben jij dol op kleding en kijk jij naar wat goed bij elkaar staat? Ben je 1 of meer ochtenden beschikbaar tussen maandag en donderdag van 09.00-12.00 uur? Dan is dit misschien wel dé vacature voor jou!

Dol op social media? Zet je in voor ME/CVS Stichting Nederland

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking van de positie van patiënten met het chronisch vermoeidheidssyndroom. Jongeren krijgen extra aandacht. Zij hebben nog een leven voor zich en verdienen het dat zij extra worden geholpen. 

Vind je het leuk om (een van) onze pagina’s op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest te onderhouden? Dan zoeken wij jou! Je post zelfstandig content, reageert op opmerkingen en beantwoordt vragen op onze socials. Deze functie is zeer geschikt voor jonge vrijwilligers en kun je vanuit huis doen.

Word onlinekletsmaatje en oefen Nederlands met een nieuwkomer!

Wil je iets betekenisvols doen? Heb je interesse in andere culturen? Houd je van kletsen en heb je 1 uurtje per week over? Meld je dan aan voor ‘Kletsmaatjes': online Nederlands kletsen met een nieuwkomer. Je krijgt ondersteuning van ons team, een e-learning en oefenmaterialen. Zo zorg jij ervoor dat nieuwkomers hun taalvaardigheid oefenen en in contact zijn! Wekelijks spreken jij en een nieuwkomer online af. Samen oefen je de Nederlandse taal en deel je wat je bezighoudt. Dat is goed voor de taalontwikkeling, het zelfvertrouwen en het netwerk van nieuwkomers én vrijwilligers.

Meer informatie of een adviesgesprek? Kijk op www.vcweesp.nl