Bewoners van de burgemeester Bletzstraat zijn ook net tevreden, maar de tijd ontbreekt om de participatie opnieuw te doen.
Bewoners van de burgemeester Bletzstraat zijn ook net tevreden, maar de tijd ontbreekt om de participatie opnieuw te doen.

Participatie rammelt aan alle kanten, maar bestuurscommissie kiest eieren voor zijn geld

Buurt & wijk

Een rammelend participatieproject, maar omdat er te veel financiƫle haken en ogen zijn om dit opnieuw te doen, wordt nu geprobeerd te repareren wat er gerepareerd kan worden. Dit beeld beklijft bij het Groot Onderhoud fase 3 in Driemond.

Voor de zomervakantie, pal na de vakantie en afgelopen dinsdag weer. Zo vaak heeft de bestuurscommissie Weesp-Driemond gepraat over de Nota Groot Onderhoud fase 3 Driemond. De eerste twee keer bleef het bij het beklimmen van de barricades, maar afgelopen week is er doorgepakt en zijn liefst vier amendementen aangenomen. Deze werden met hulp van de VVD ingediend door de WSP, die zich met name in de persoon van Mathijs Petri hard heeft gemaakt om zaken aan te passen.

Groot onderhoud

Dit ging vooraf. De gemeente Amsterdam maakt werk van het groot onderhoud in Driemond, want dat is hard nodig. Zoals altijd in dit soort gevallen mogen bewoners dan participeren, zeg maar, zich ermee bemoeien en dat is hier niet goed gegaan want, zo blij..