Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

The Good Roll scoort uitstekend op vijf ‘impactgebieden’

B2B

Het Weesper bedrijf The Good Roll, met als missie ‘Veilige en schone toiletten voor iedereen’, is sinds kort B Corp-gecertificeerd. The Good Roll is hiervoor geïnspecteerd op vijf zogenoemde impactgebieden en scoort uitstekend. The Good Roll heeft het B Corp-certificaat ontvangen met een score van 111. Deze score valt in de categorie ‘uitstekend’ (100-149 punten).

The Good Roll maakt sinds de oprichting in 2017 duurzaam toiletpapier waarvan 50 procent van de netto-opbrengst wordt gedoneerd aan de bouw van toiletten in Ghana. Het toiletpapier is 100 procent boomvriendelijk en vrij van plastic, chloor en kleur- en geurstoffen. “Inmiddels hebben we al 233 toiletten gebouwd, waarmee ruim 11.000 levens zijn verbeterd en 24.000 bomen zijn bespaard”, aldus medeoprichter en Creative Captain Melle Schellekens.
The Good Roll wil, naast een duurzaam product, ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom werkt het bedrijf met een sociale onderneming voor het wikkelen en verpakken van een deel van de producten .Op het hoofdkantoor in Weesp werken 30 mensen en extern zorgt The Good Roll voor nog ..