Afbeelding
Foto:

De derde en laatste sint-suprise: Laurentiuskerk met groen verlicht kruis

Algemeen

Moet jij deze week een sinterklaassurprise af hebben en heb je nog geen idee wat je moet maken? Geen stress! Het WeesperNieuws heeft drie surprises uitgewerkt die te maken hebben met Weesp. En wat nog fijner is: ze zijn eenvoudig, betaalbaar en snel. Nou ja... deze laatste niet zo. 

Sinterklaas op school, op de sportclub en met de familie. Reuzegezellig allemaal, maar in veel gevallen moeten er ook cadeautjes, surprises en gedichten geregeld worden. Zeker kinderen kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken. Daarom heeft de redactie van WeesperNieuws Extra drie Weesper surprises uitgedacht en gemaakt. 

Vorige week lieten we al zien hoe je een grote Weespermop van zoutdeeg maakt en hoe je met karton en mos Fort Ossenmarkt nabootst . Vandaag maken we het baken van Weesp: de Laurentiuskerk mét het groene lichtkruis. Is de persoon op jouw lootje katholiek?  Een liefhebber van Wispe? In de kerk geboren of gaat -ie voor het zingen de kerk uit? Dan is dit zeker een voltreffer. Maar... we moeten wel eerlijk zijn. Deze kerk is..