Afbeelding
Foto: FC Weesp

Kerstbomen, warme chocomel en gezelligheid bij FC Weesp

Buurt & wijk

Het terrein leent zich er uitstekend voor: aanstaande zaterdag kun je bij FC Weesp kerstbomen kopen, met een handige drive-through afhaalservice in de u-bocht van de parkeerplaats. Naast de kerstboomverkoop is er bij de voetbalclub ook een kleine kerstmarkt met muziek, koek-en-zopie en gezelligheid. En iedereen is welkom.

Als Sinterklaas weer naar huis is, dan kan de kerstboom erin. Dat lijkt de ongeschreven richtlijn die veel mensen volgen. Ook de kerstboom die traditiegetrouw op een vlot op de Oudegracht staat komt er pas ná 5 december. Geheel in lijn met deze gewoonte geeft FC Weesp een schot (een pegel!) voor de boeg. Op zaterdag 3 december aanstaande verkoopt de voetbalclub kerstbomen, in samenwerking met tuincentrum Van Der Wurff. Van elke verkochte kerstboom komen enkele euro’s ten goede aan de voetbalclub.

Komt allen tezamen

Rutger ter Hoeven, bestuurslid bij FC Weesp, legt uit dat de kerstboomverkoop niet alleen om de kerstbomen gaat. “Het is een kerstboomverkoop annex kerstmarkt. De kerstbomen worden verkocht in de u-bocht, dus daar kun j..