Hermine Deurloo met het Erik Verwey Trio
Hermine Deurloo met het Erik Verwey Trio Foto: www.herminedeurloo.com

Hermine Deurloo in Plofhuis7

Cultureel

WEESP Ze treedt op over de hele wereld – twee weken gelden stond ze nog in de Ziggo Dome – en aanstaande zondag 11 december speelt jazzmuzikante Hermine Deurloo samen met het Erik Verwey Trio in Plofhuis7 op Uitermeer. De kaarten voor het optreden van deze mondharmonica-virtuoos van wereldformaat vliegen over de toonbank, maar wie snel is kan nog een plaats bemachtigen.

Een voormalige munitieopslag, omgebouwd tot theater, dat is Plofhuis7. Regelmatig zijn er natuurlezingen, historische lezingen en kunstlezingen. Ook worden er tijdens het culturele seizoen concerten in Plofhuis7 gegeven, waaronder ook tien jazzconcerten.

Mondharmonica

Komende zondag, 11 december 2022, treedt vanaf 15.30 uur mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo op in het theater in de oude munitieopslag. Ze speelt samen met het Erik Verwey Trio.

Hermine Deurloo en pianist Erik Verwey zijn allebei thuis in de jazz, pop, klassieke muziek en alles daartussenin. Nadat Hermine vorig jaar het debuutalbum van Erik hoorde, belde ze hem op voor een opnamesessie. Dat bleek een schot in de roos. Haar melodische speelstijl blijkt perfect te passen bij de lyrische stukken van Erik. De ondersteuning van drummer Willem van der Krabben en bassist Hendrik Müller van het Erik Verwey Trio maakt het optreden nog unieker.

Hermine Deurloo met het Erik Verwey Trio: zondag 11 december 2022 om 15:30 uur in Plofhuis7, een kaartje kost 12,50 euro. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Plofhuis7.