v.l.n.r. Jens, Bente en Tim
v.l.n.r. Jens, Bente en Tim Foto: Mariska van Eersel

Broers Tim (12) en Jens (9) halen geld op voor hun zieke zusje

Mensen

Van 19 tot 23 december zullen de broers Tim en Jens uit Weesp met een korte broek naar school gaan. Dit doen zij om geld op halen voor alle zieke kinderen binnen Nederland, zo onder andere ook voor hun 4-jarige zusje Bente. Met deze actie halen de broers geld op voor Missie 538, een landelijke actie waarbij zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Niet alleen zullen ze die week in een korte broek verschijnen, maar gaan ze ook langs de deuren om plastic flessen op te halen.

Wil je Bente, Tim en Jens helpen? Dat kan via deze Link of https://www.starteenactievoormissie538.nl/actie/bente-van-eersel

Ergste nachtmerrie 

Bente van Eersel kreeg in 2021, net voordat ze drie werd, de diagnose acute lymfatische leukemie. “Het eerste jaar was echt de ergste nachtmerrie voor ons als familie”, begint de moeder van Bente, Mariska van Eersel te vertellen. “Als je kind plotseling wordt gediagnostiseerd met leukemie is dat natuurlijk heel heftig. Voor iedereen. Als ouder sta je soms machteloos langs de zijlijn. We zitten nu in de onderhoudsfase, dat houdt in dat Bente nog wel elke dag chemo krijgt, maar krijgt ze dat door middel van een pilletje. Dus haar sonde is er uit en van deze chemo gaan h..