Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij alledaagse dingen.
Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij alledaagse dingen. Foto: eigen foto

Lukt het niet? Hiphelpt!

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon gezellig praten. Iemand die een lamp voor je ophangt, de hond uitlaat, meegaat naar de arts, huiswerk begeleidt of helpt ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.

Zelfredzaam zijn: kwetsbare mensen krijgen dat lang niet altijd voor elkaar. Wat als je in financiële nood zit of niemand in de buurt hebt om op terug te vallen? HipHelpt - Hilversum en omstreken - zorgt dat er dan tóch hulp komt.
Dankzij de unieke HipHelpt-app, en het verdere match-werk van de helpdesk komen vrijwilligers snel en eenvoudig in contact met mensen die hulp nodig hebben. Zo ontstaan er bovendien nieuwe contacten in de wijk of in de omgeving. Bent u iemand die geen sociaal netwerk heeft en een klus niet kunt betalen? Voelt u zich eenzaam en kijkt u uit naar bezoek? Dan bent u bij HipHelpt aan het juiste adres. De medewerkers zijn bereikbaar via nummer 035-2031525.

Wilt u vrijwillig hulp bieden? Wellicht zelfs helpdeskmedewerker worden? Zie de advertentie elders in deze bijlage en neem contact op voor meer informatie.
Stuur een mailtje naar hilversum@hiphelpt.nl of bel 035-2031525. Meer weten? Kijk dan op www.hiphelpt.nl/hilversum.