Alfa & Zorg zoekt zorgtoppers.
Alfa & Zorg zoekt zorgtoppers. Foto:

Alfa & Zorg zorgt breed

Alfa & Zorg is een middelgrote, ervaren thuiszorgorganisatie gevestigd in Almere en actief in verschillende gemeenten in Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. 

"Bij ons werken zo’n 650 thuiszorgprofessionals. Deze zorgtoppers leveren zorg op maat aan ongeveer 3500 cliënten. Ons aanbod is breed. Zo bieden wij hulp bij huishoudelijke klusjes, begeleiding en gezelschap tot en met verpleging en verzorging. Samen overleggen we wat iemand nodig heeft en onderzoeken we waar iemand behoefte aan heeft. Als we dat in kaart hebben gebracht, kijken we welke oplossing en hulp daarbij het beste passen."

Medewerkers

Alfa & Zorg zet alles op alles om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen. En uiteraard kan dat niet zonder voldoende gemotiveerde medewerkers. Enthousiaste mensen met hart voor de cliënten, medewerkers die bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken en die goed zelfstandig kunnen werken. "Omdat we nog wel wat zorgtoppers kunnen gebruiken, willen we zo veel mogelijk mensen voor ons werk interesseren. Hun laten zien dat ze het verschil maken, dat ze mensen blij maken."

Wat heeft Alfa & Zorg te bieden? "Wij zien jou als ons belangrijkste kapitaal. Met jouw werk maak je het verschil voor onze cliënten. Daarbij werk je bij ons in een prettige en informele sfeer waar openheid, leergierigheid en de menselijke maat vooropstaan. Ook geven we je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Omdat we geloven dat alleen blije werknemers de beste zorg voor onze cliënten kunnen leveren."

Meer weten over werken bij Alfa & Zorg? Kijk dan op www.alfazorg.nl.