Vitaal Thuiszorg zoekt enthousiaste medewerkers.
Vitaal Thuiszorg zoekt enthousiaste medewerkers. Foto: Vitaal Thuiszorg

Vitaal zoekt zorgtoppers

Je herkent het vast wel: alles wordt duurder en het is niet ondenkbaar dat je aan het eind van je salaris nog een stukje maand overhoudt. Wat je waarschijnlijk ook zult herkennen is de voortdurende roep om extra krachten in de (thuis)zorg om alle hulpbehoevenden de benodigde zorg en ondersteuning te kunnen bieden. En daarin willen wij verbetering brengen.

Bij Vitaal Thuiszorg denken wij aan beide situaties iets te kunnen verbeteren: we kunnen ervoor zorgen dat je meer kunt verdienen en we kunnen er ook voor zorgen dat hulpbehoevenden de zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat doen we door onze werktijden doordeweeks te verruimen naar 20.00 uur en op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur. Bovendien willen wij iedereen die in deze dure tijd wel wat extra inkomen kan gebruiken de mogelijkheid bieden om in de thuiszorg te werken als huishoudelijk medewerker. Jij bepaalt zelf of dit jouw hoofd- of bijbaan wordt. Wij ontvangen je met open armen en dat doen onze cliënten ook. Flexibiliteit wordt het toverwoord dus. We denken dat we op deze manier meer cliënten kunnen helpen én we genereren extra inkomen voor wie dat nodig heeft. Een win-winsituatie dus, voor iedereen.

Sta jij aan het begin van je carrière of ben je toe aan een interessante vervolgstap? Bij Vitaal Thuiszorg krijg je de ruimte om jouw talent te ontwikkelen. Wij zoeken enthousiaste huishoudelijk medewerkers, verzorgenden en verpleegkundigen met hart voor de zorg in het Gooi. Wij zorgen dat jij de maximale tijd aan directe zorg kunt besteden door jou te ontlasten van administratieve taken. Ook leiden wij mensen op, proberen de meest gunstige arbeidsvoorwaarden aan te bieden, denken mee in werk-en-thuisbalans en hopen goed te zorgen voor onze medewerkers. Kortom: wij zorgen ook voor jou!

Meer weten? Kijk voor informatie op www.werkenbijvitaalthuiszorg.nl of bel ons op 035-8200501. Een mail sturen kan naar: sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl.