De uitvaartbegeleidsters van Alma Uitvaartzorg.
De uitvaartbegeleidsters van Alma Uitvaartzorg. Foto: Eigen foto

Alma helpt bij uitvaart

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met uitsluitend ervaren vrouwelijke uitvaartbegeleiding. Sinds juni van dit jaar werken we met vier uitvaartbegeleidsters. Niet om een groot bedrijf te worden, integendeel, maar het is fijn om met collega’s samen te kunnen werken. 

We hebben een gouden team; vrouwen die bij elkaar passen, elkaar aanvullen en bovenal hun vak verstaan. De onderneming wordt geleid door Barbara Alma en Alide Teekens, Ariane Staat en Martha van Seters staan haar bij. Uitvaartbegeleiding is een wonderlijk beroep; je moet heel veel weten, zeker als je veel buiten de standaard doet zoals wij. Je moet in moeilijke situaties kunnen handelen, bij ingewikkelde familiesituaties kunnen bemiddelen en in alle rust een uitvaart kunnen regelen. 

We merken dat mensen de laatste jaren veel meer over de dood nadenken en dat er makkelijker en opener over wordt gesproken. Wie het minder traditioneel wil, kan voor een eigen invulling kiezen. Wij helpen graag daarbij. Sommige mensen denken dat een uitvaart met een persoonlijk tintje duur is. Dat is niet zo. Wij kijken naar de wensen en het budget en aan de hand daarvan geven we de uitvaart vorm. 

Wij vinden het een eer om u te mogen begeleiden, bieden u ondersteuning en verzorgen, samen met u, het afscheid. Wij staan alle vier geregistreerd in het Register Uitvaartzorg. Bel gerust voor een gesprek. De dagen rond de uitvaart zijn intiem, het is fijn als u weet dat onze uitvaartbegeleiding bij u past. Onze onderneming is gevestigd in Naarden-Vesting en Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg en het Gooi is ons directe werkgebied.

Wilt u meer informatie over Alma Uitvaartzorg? Neem dan contact op met Barbara Alma via 035-6910743.