KBO behartigt de belangen van serioren
KBO behartigt de belangen van serioren Foto: Pixabay

Seniorenvereniging KBO zoekt leden

Mensen

WEESP - Seniorenvereniging KBO Weesp, Muiden en Muiderberg doet een oproep voor nieuwe leden uitgaan. De KBO Weesp, Muiden en Muiderberg maakt onderdeel uit van de KBO Noord-Holland. De vereniging zet zich in voor de belangen van senioren, waarmee volgens de website van de provinciale organisatie mensen van vijftig-plus worden bedoeld.

De KBO Weesp, Muiden en Muiderberg organiseert voor zijn tweehonderd leden themabijeenkomsten, gezamenlijke lunches en tweemaal per jaar een busreis. Door KBO Noord-Holland worden de belangen voor de ouderen bij de politiek ingebracht. Zij geeft het blad de Nestor uit en hierin met nieuws over actuele onderwerpen.

Wilt u ook lid van de KBO Weesp, Muiden en Muiderberg worden? De kosten bedragen wanneer u vóór 1 mei 2023 lid wordt dit jaar € 10,- en daarna betaalt u € 25,- per jaar, waarvoor u tevens tien keer per jaar de nieuwsbrief ontvangt en het blad de Nestor.

De eerstvolgende themamiddag vindt plaats op woensdag 15 februari a.s. om 14.00 uur in de Parochie van Levend Water, Troelstralaan 19 te Weesp. Dr.ing.Cees Brouwer verzorgt een lezing met als onderwerp: woonwensen van senioren.

Voor informatie: Nel van Dijk-Pronk, voorzitter, tel. 0294-419890 of
Helmie van der Horst-Merks, secretaris, tel. 0294-416548.
U kunt zich als lid aanmelden door een e-mail te sturen naar Karel van Gemert, penningmeester en ledenadministratie, karel.gemert@wxs.nl.
Zie voor algemende informatie over de KBO ook https://www.kbonoordholland.nl