Ben jij een Florente match en wil jij je talenten inzetten voor de scholen? Los dan de rebus op en vind een baan.
Ben jij een Florente match en wil jij je talenten inzetten voor de scholen? Los dan de rebus op en vind een baan. Foto: eigen foto

Leerkrachten van Florente kennen de kinderen
en weten als geen ander wat ze nodig hebben

Bij Florente basisscholen, de jonge groeiende stichting van twaalf basisscholen, is nog plek voor enthousiaste leerkrachten. Niet alleen zijn er reguliere vacatures, maar ook wordt gezocht naar professionals die de invalpool willen versterken.

De twaalf scholen die werken onder de Florente-paraplu zijn gevestigd in moderne en mooie schoolgebouwen. Omdat de belangrijkste factor in het leren van kinderen leerkrachten zijn, stelt het bestuur de leerkracht altijd centraal. Op deze manier kunnen leerkrachten blijven leren om het zo elke keer weer een stap beter te kunnen doen. Want, zo stelt Florente, competente talenten voor de klas geven competente talenten in de klas.

Op de scholen in Diemen, Driemond, Duivendrecht, Muiderberg en Weesp is 'Leren voor het leven' het motto. Zowel leerkrachten als leerlingen zijn blijvend in ontwikkeling om zich elke dag verder te ontwikkelen. Het is de ambitie van Florente basisscholen om competente talenten voor de klas te hebben, zodat competente talenten in de klas zich kunnen ontwikkelen. Wie op een van de scholen van Florente werkt, kan dan ook rekenen op intensieve begeleiding. Bovendien zijn er verschillende opties voor scholing. 

Vol vertrouwen

Haast overbodig te zeggen, maar bij alle scholen staat het zien en kennen van het kind centraal. Leerkrachten kennen de kinderen, weten wat ze nodig hebben en weten hoe ze daarbij kunnen helpen. Belangrijk vindt Florente basisscholen dat kinderen bewust worden gemaakt van hun kwaliteiten en talenten en verder worden geholpen bij de ontwikkeling daarvan. Zo gaan kinderen vol zelfvertrouwen hun toekomst tegemoet. Alle scholen werken vanuit de Florente koers, maar behouden daarin hun eigenheid. Deze diversiteit is terug te zien bij de scholen in de identiteit, de grootte, het onderwijsconcept, de gebouwen en natuurlijk de medewerkers. Leerkrachten en andere medewerkers van Florente basisscholen ontmoeten elkaar niet alleen in netwerken, maar ook tijdens de kennismiddagen, Florente cafés, de nieuwjaarsbijeenkomst en op de tweejaarlijkse studiedag met de hele stichting.

Florente heeft plek voor enthousiaste, gedreven leerkrachten in zowel reguliere vacatures als in de invalpool. Kijk voor meer informatie en de vacatures op www.florentebasisscholen.nl.