Vitaal Thuizorg is op zoek naar vakantiekrachten.
Vitaal Thuizorg is op zoek naar vakantiekrachten. Foto: Vitaal

Vakantiewerk bij Vitaal

Wat dacht je ervan: zelf bepalen op welke dagen en uren je werkt, een glimlach toveren op gezichten door mensen te helpen die zelf hun huishouden niet meer kunnen doen en daar ook nog eens een goed gevoel aan overhouden. Dat klinkt niet slecht toch?

Vakantiewerk doen bij Vitaal Thuiszorg is een prachtige manier om een deel van de zomervakantie te besteden. Want naast dankbare klanten en flexibele werktijden is het salaris ook niet verkeerd.
"De vaste medewerkers van Vitaal Thuiszorg verdienen echt een pluim voor het prachtige werk dat zij het hele jaar, dag in dag uit, doen", aldus een woordvoerder van Vitaal. "Zij maken iedere week het verschil door mensen te helpen met hun huishouden of door ze dagelijks te ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging en verpleging. Dat is mooi werk om te doen en wordt zeer gewaardeerd door onze cliënten."
Door de tomeloze, professionele inzet van de Vitaal-medewerkers, kunnen cliënten op een fijne manier zo zelfstandig mogelijk blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. "Maar ja, wij gunnen onze vaste medewerkers natuurlijk ook hun welverdiende vakantie, alleen kunnen onze cliënten niet zo lang zonder hulp. Vandaar dat we op zoek zijn naar een aantal enthousiaste vakantiekrachten."

Gedacht wordt aan scholieren die graag wat geld willen bijverdienen met het helpen van mensen in het huishouden die dat zelf niet meer zo goed kunnen. "Sommige vakantiekrachten vinden het werk bij Vitaal Thuiszorg zo leuk om te doen dat ze na de vakantieperiode ons team willen blijven versterken. Dat is toch een mooi compliment."

Meer weten over werken bij Vitaal Thuiszorg? Kijk dan op www.werkenbijvitaalthuiszorg.nl voor meer informatie.