vijzelaar.com zoekt een (junior) Recruitment Consultant.
vijzelaar.com zoekt een (junior) Recruitment Consultant. Foto: vijzelaar.com

Versterk vijzelaar.com!

Vijzelaar, zo noemt het Bussumse werving & selectie en detacheringsbureau vijzelaar.com de Financial Consultant die in vaste dienst is. Vijzelaars worden vakkundig en zorgvuldig gedetacheerd naar opdrachtgevers voor wie ze op tijdelijke basis aan de slag gaan.

"Vanuit ons prachtige kantoor in Bussum helpen wij onze klanten met het vinden van de beste financials. Op kantoor werken we met elf mensen en soms met meer, omdat er regelmatig een aantal van de ruim 35 Financial Consultants langskomt om een dag bij ons te werken", aldus een woordvoerder. De sfeer op kantoor aan de Lindelaan 10 in Bussum is informeel en regelmatig stapt er iemand binnen voor een praatje. "Naast dat we hard werken om onze doelen te halen, hebben we het vooral ook erg gezellig met elkaar. Iedere middag lunchen we samen, elke vrijdag houden we een borrel en we gaan regelmatig met elkaar op stap, zoals tijdens ons, absoluut legendarische, jaarlijkse weekend naar het buitenland. We streven bij vijzelaar.com naar een perfecte balans tussen werk en plezier. Dat vinden we belangrijk."

Perfect match

vijzerlaar.com onderscheidt zich van andere detacheringsbureaus door de waarde die wordt gehecht aan samenwerken. "Zo werken wij niet met individuele targets, maar zetten we samen de doelen die we willen halen. Dit zorgt er ook voor dat wij een persoonlijke aanpak kunnen hanteren richting onze klanten en kandidaten en op zoek kunnen gaan naar matches die écht passen." 

De groeiende organisatie is momenteel op zoek naar een (junior) Recruitment Consultant om het team te versterken en nog succesvoller te maken. Kijk voor meer informatie op vijzelaar.com.