Afbeelding
Foto: Nora Schenk

‘Ik breng mensen thuis in hun lijf’

Bedrijven

Een veelgehoord geluid in de media en in de samenleving is dat er behoorlijk wat mensen stress ervaren. Dat kan lichamelijk of mentaal zijn en die stress uit zich bij iedereen anders. Ruth van Kessel weet veel van stress en energie. In haar praktijk LIJFwijsheid helpt ze mensen bij het ‘resetten van hun stresssysteem’. Dat klinkt zweverig, maar volgens Ruth is dat het absoluut niet. “Ik breng je gewoon weer in contact met je lijf.”

“Je mag je schoenen uitdoen,” zegt Ruth voor we haar praktijkruimte boven in de Laurentiuskerk inlopen. De grote ruimte oogt als een yogazaal, met kaarsjes en een Boeddhabeeld. En dat yogagevoel kan kloppen, want het is de Ohmzaal van YogaToday die ze gebruikt.

Op gezette tijden is het de praktijk van LIJFwijsheid, waar Ruth haar jarenlange ervaring in de fysiotherapie combineert met craniosacraal therapie en energetisch werk. “Iedereen met klachten, in de breedste zin van het woord, kan bij LIJFwijsheid terecht. Of het nou gaat om hoofdpijn, slecht slapen of stress, we gaan samen aan de slag en ik help jouw zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen.” Hoe dit precies gaat lees je verderop. Eerst vertelt Ruth over haar weg hiernaart..