Pieter Kors moet balend het stokje doorgeven. Wie pakt het op?
Pieter Kors moet balend het stokje doorgeven. Wie pakt het op? Foto: Fiona Pullens

Organisatiecomité Nelis IJssalon Sluis- en Bruggenfeest gaat ervoor, wie helpt?

Buurt & wijk

Het organisatiecomité van het Nelis Ijssalon Sluis en Bruggenfeest gaat ervoor. Veel is nog onzeker, maar de organisatie voor het grootste feest van Weesp is van start om van de editie 2023 weer iets moois te maken. Het team telt dit jaar een belangrijk man minder, want voorzitter Pieter Kors kan de functie van voorzitter niet langer vervullen. Daarom is het comité op zoek naar versterking. 

Pieter Kors: “Het Sluis- en Bruggenfeest is een fantastisch feest en het organiseren is ontzettend leuk, maar ik krijg het niet meer gecombineerd met mijn gezin en café. Daar baal ik van, maar dan moet ik toch kiezen. Ik blijf op de achtergrond wel betrokken, maar na 12 jaar is het tijd om het stokje door te geven.”

Met het vertrek van Pieter zoekt het organisatiecomité versterking. Het Nelis’ Ijssalon Sluis en Bruggenfeest is een feest voor heel Weesp, maar de organisatie ligt bij maar zes man (m/v), en dat is te weinig. Bij deze doet de organisatie dan ook een oproep tot versterking: “Vele handen maken licht werk, dus iedereen die ook maar iets kan bijdragen is welkom om mee te doen. Er zijn heel veel taken en dingen om te regelen, dus je kunt altijd wel iets doen. Kom eens praten en kijk wat jij kan doen voor Sluis en Bruggenfeest! Weesp is je dankbaar.”

Gezocht: Vrijwilligers voor organisatie Sluis en Bruggenfeest 
- Heb je zin om met een groep gezellige mensen een mooi feest te organiseren?
- Ben je niet bang om aan te pakken en lekker praktisch aan de slag te gaan?
- Kun je helpen met het werven van sponsoren, het invullen van de papierwinkel voor de gemeente, het uitwerken van ideeën, de marktmeester helpen, spullen klaar zetten of helpen opruimen?
- Heb je een uurtje of 2 per maand over? En kun je in juli en augustus meer tijd aan het feest besteden?
- Kun je tijdens Sluis en Bruggenfeest aanwezig zijn en meehelpen om Weesp een topfeest te geven?
- Wil je bovenal een leuke tijd hebben en leuke mensen leren kennen?
- Extra punten als je ook nog financiële, administratieve of bestuurlijke kennis hebt.

Mail naar info@sbfeest.nl