Simone Methorst is oprichtster van relatiebemiddelingsbureau Match Made in Heaven
Simone Methorst is oprichtster van relatiebemiddelingsbureau Match Made in Heaven Foto: Eigen foto Simone Methorst

‘De wereld wordt leuker als je die kunt delen met een geliefde’

Algemeen

Morgen is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Superromantisch natuurlijk als je de liefde van je leven aan je zijde hebt, maar dat heeft niet iedereen. Wat nou als je al een grote liefde hebt gehad, maar die bent verloren? Hoe vind je als 60-plusser een nieuwe liefde? Daarvoor kun je terecht bij Match Made in Heaven.

Een relatiebemiddelingsbureau voor mensen van zestig jaar en ouder die een (nieuwe) liefde zoeken, dat is Match Made in Heaven. Oprichtster Simone Methorst (51) ziet het als haar missie om liefde en verbinding te verspreiden. “Ook als je wat ouder bent – en misschien al een liefde hebt gehad en verloren – mag je van het leven en de liefde genieten.”

Ze legt uit dat mensen van zestig jaar en ouder niet altijd weten waar ze moeten beginnen bij het zoeken naar een nieuwe partner. “Scrollen op een onpersoonlijke datingsite is voor mensen van die leeftijd niet altijd geschikt. Voor een weduwe of weduwnaar kan het zelfs heel spannend zijn om opnieuw te beginnen. En die mensen help ik bij de zoektocht naar een nieuwe liefde.”

Andere levensfaseEen re..