Extra: Met liefde geschreven voor onze lezers.
Extra: Met liefde geschreven voor onze lezers. Foto: Nora Schenk

Het WeesperNieuws deelt liefde uit

Algemeen

WEESP Een beetje extra liefde kunnen we allemaal wel gebruiken. Vandaag op Valentijnsdag deelde WeesperNieuws Extra zakjes met liefs & lekkers uit op de markt. Ook lekker: er zit voor iedereen een goede actie aan vast. Voor al onze lezers geven we een link naar alle Extra-artikelen weg. Gratis te lezen tot eind februari. De link staat ook onderaan dit artikel. Zien we je straks op Extra?  

Het WeesperNieuws brengt al ruim dertig jaar met liefde en aandacht het nieuws uit Weesp. Dat is best bijzonder, want op heel veel plekken in het land zijn lokale kranten verdwenen. Dat Weesp nog steeds een gratis huis-aan-huisblad heeft is mede te danken aan Extra. De leden van dit platform helpen ons de kosten te dekken en bieden ons de mogelijkheid om onderwerpen op te pakken waar anders geen tijd of geld voor zou zijn. 

Honderden Extra’s 

Zo konden we al honderden mooie verhalen schrijven voor onze lezers. Tussen die Extra-artikelen - als lid krijg je er twee per dag - zitten veel verhalen waar het hart van opengaat. Van Weespers die uit naastenliefde bijzondere dingen doen tot diamanten bruidsparen die bewijzen dat ware liefde nog bestaat. Van kinderen die met hartverwarmende acties hoop geven voor de toekomst tot inspirerende interviews met bekende en minder bekende Weespers die hun hart volgen en een boeiend verhaal te vertellen hebben. 

Lekker lezen

Wij zijn trots dat wij deze mooie verhalen nog steeds kunnen schrijven. Daarom deelden we vandaag op Valentijnsdag op de markt iets lekkers uit - als bedankje aan onze Extra-leden en als kennismaking met Weespers die Extra nog niet kennen. Heb je ons gemist? Activeer dan snel onderstaande link en lees tot 28 februari alle Extra-artikelen gratis.

Weespernieuws Valentijnsactie

Onze redacteuren delen uit op de markt