Zitexpert Jordy is in Hilversum het aanspreekpunt voor alle vragen rondom zitcomfort.
Zitexpert Jordy is in Hilversum het aanspreekpunt voor alle vragen rondom zitcomfort. Foto: Brian Elings

Voor groot of klein, een relaxfauteuil op maat

HILVERSUM Het kan soms een hele toer zijn om als klein of juist zeer groot persoon kleding, schoenen maar ook goede zitmeubelen te krijgen. Zo leveren veel fabrikanten en winkels van relaxfauteuils en sta-opstoelen die vaak in een standaardmaat. Maar omdat geen enkel persoon ‘standaard’ is, kan het een lange zoektocht zijn om als lang persoon de juiste relaxfauteuil te vinden.

Stop daarom meteen met je zoektocht en kom langs bij Easysit, want daar hebben ze voor zeer lange of juist kleinere mensen het perfecte zitmeubel. “We hebben in onze showrooms oneindige mogelijkheden om een sta-opstoel of relaxfauteuil precies op maat samen te stellen, zodat iedereen van een perfect zitcomfort kan genieten”, laat zitspecialist Jordy van Easysit weten.

Zoektocht

Vaak begint een zoektocht naar een mooie stoel met het juiste zitcomfort op internet. Dat kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Ga je echter meteen naar Easysit.nl dan heb je meteen het complete aanbod bij de hand, wat elders online maar moeilijk te vinden is. Het is voor senioren niet altijd even makkelijk om toe te geven dat ze eigenlijk behoefte hebben aan een stoel waar ze makkelijk uit op kunnen staan. Daarvoor hoef je je echt niet te schamen, want bij Easysit komen dagelijks klanten over de vloer die wat minder soepel van lijf en leden zijn. De adviseurs bij Easysit zijn er juist voor om het zitten zo lang mogelijk aangenaam te laten zijn. 

Zelf uitproberen

Het is belangrijk om zelf te ervaren hoe een sta-opstoel of relaxfauteuil zit en wat de mogelijkheden zijn. Daarom heeft een bezoek aan de showroom altijd een essentiële meerwaarde. “Dan kan men ook het verschil zien tussen de verschillende stoffen en leersoorten en de kleuren bekijken, een handbediende en één die motorisch werkt. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie relaxfauteuils, banken en draaistoelen.” En alles in een stofsoort en kleur naar keuze. “Je kunt bij ons stalen mee naar huis krijgen zodat je thuis kunt zien of de kleur goed bij je interieur past”, laat Jordy als adviseur van Easysit weten.

Zitcomfort

Kom je na een drukke dag thuis, dan wil je het liefst zo relaxed mogelijk op de bank of stoel zitten. Bij de meeste stoelen in een woonkamer is het niet mogelijk om deze precies af te stellen. Bij de zitspecialisten van Easysit hebben ze de mogelijkheid om een relaxstoel op maat precies naar jouw lichaamshouding af te stellen. “Zo ben je dus altijd verzekerd van optimaal zitcomfort, en de beste functionaliteit. 

Maatvoering

In de showroom van Easysit word je als klant stap voor stap meegenomen op de reis die je naar een perfect zitmeubel zal leiden. Iedere Easysit stoel en bank wordt op maat gemaakt. Zitten op de juiste hoogte en diepte zijn misschien wel de belangrijkste voorbeelden van maatwerkopties en zijn volledig afhankelijk van beenlengte en verhoudingen. “Sommige mensen hebben een lang bovenlichaam maar juist weer korte benen, terwijl andersom ook het geval kan zijn”, weet Jordy uit ervaring. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je extra steun voor je hoofd of lendenen nodig hebt. Ook dat kan op maat aangepast worden.

Verstelbaarheid

Daarnaast is ook de manier van verstelbaarheid belangrijk. Kies voor een vaste relaxstoel of voor een draaibare relaxstoel. En kies vervolgens voor handbediend, elektrisch verstelbaar of zelfs voor sta-op.

Compleet zitplaatje

Het mooie van de enorme collectie van Easysit is dat je een relax- of sta-opstoel kunt combineren met een comfortbank in de gewenste kleuren leer of stof. Wil je zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is? Kom dan langs in een van onze showrooms in Burgum of Hilversum. Daar kun je direct en gratis voor de deur parkeren. Voor meer informatie kijk op www.easysit.nl.

Bedrijventerrein Havenkwartier
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum
Gratis parkeren voor de showroom

Ben je lang of ben je klein, dan is Easysit hét adres voor een stoel op maat.
Persoonlijke advies en een zeer ruime collecte relaxfauteuils in de showroom van Easysit.