Magazine of dikkere krant?

WEESP We zijn met Extra op het punt gekomen dat we kunnen nadenken over een dikkere wekelijkse krant in plaats van het maandelijkse magazine. Een ander belangrijk thema is papier versus duurzaam digitaal. Hierover hebben we zondag een speciale nieuwsbrief met vragen verstuurd. We willen namelijk graag weten hoe onze leden hierover denken. 

Nu een aanzienlijk deel van de Weespers lid is, is het mogelijk om Extra toe te voegen aan de krant van het WeesperNieuws. Dat zou betekenen dat leden elke woensdag een veel dikkere krant krijgen dan niet-leden. De gratis krant zou dan blijven bestaan (en daarin blijven we uiteraard nieuws en actualiteiten delen) maar de duiding en verdieping die we dankzij Extra kunnen maken, komen in de dikke krant voor leden. Het maandelijkse magazine zou hiermee komen te vervallen.

WeesperNieuws.nl/watwiljij

Nieuwsbrief gemist of nog geen tijd gehad om de vragen te beantwoorden? Ga dan naar weespernieuws.nl/watwiljij voor meer informatie en de korte vragenlijst. Je helpt ons enorm met het geven van jouw mening. Alvast bedankt voor de moeite!