Bied een luisterend oor aan een eenzame senior.
Bied een luisterend oor aan een eenzame senior. Foto: Pexels

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Maatschappelijk

Iedere week zetten wij de leukste vacatures van de Vrijwilligerscentrale voor je op een rij. Vind je niets van je gading? Kijk dan ook eens op www.vcweesp.nl. Als vrijwilliger maak je het verschil!

Laat je stem horen bij de Wmo Adviesraad 

De Wmo-Adviesraad is een onafhankelijk adviesorgaan van de gemeente Amsterdam dat (on)gevraagd adviseert over het gemeentelijke Wmo-beleid. De Wmo-Adviesraad zoekt versterking uit Weesp! Zet je in voor (kwetsbare) inwoners door het geven van adviezen over bijvoorbeeld hulpmiddelen, AOV, Hulp bij huishouden, dagbesteding, maatschappelijke opvang en de Buurtteams. Meld je snel aan!

Bied een luisterend oor

Mevrouw Kooger (87) voelt zich soms eenzaam en zit meestal alleen binnen want haar eigen netwerk is niet groot. Lichamelijk en psychisch heeft mevrouw veel meegemaakt. Zij vindt het heerlijk om samen gezellig te kletsen! Vind jij het leuk om haar gezelschap te bieden? Reageer dan snel!

Enthousiaste Bingo vrijwilliger gezocht

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand staan er 20 tot 25 ouderen te popelen om mee te doen met de Bingo. Bezorg hen, samen met de andere vrijwilligers, een gezellige middag. Je ondersteunt door passende cadeautjes te scoren, alles klaar te zetten en bewoners te helpen waar nodig. Je maakt de ouderen hiermee ontzettend blij.

Meer informatie of een adviesgesprek?

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl.

Volg een gratis workshop of training! 

Kijk op www.versavrijwilligerscentrale.nl/leren-en-inspireren