Afbeelding
Foto: Photographer: Bastiaan van Dijk
Gezond & Fit

Ont-moet jezelf in de natuur!

Commerciële bijdrage

Wat is natuurcoaching? Natuurcoaching is een methode die gebaseerd is op de wetten van de natuur. In de natuur begint iedere beweging bij stilstaan of vertragen. Denk bijvoorbeeld aan de knoppen aan de bomen die al zichtbaar zijn in de winter. Daarbij is alles er al. Soms nog niet zichtbaar, hoorbaar of voelbaar, maar het is er. Denk aan een zaadje in de grond dat al hard heeft gewerkt voordat hij zijn eerste stukje stengel boven de grond uitsteekt. Zo is het ook bij jou, bij mij, bij ons allemaal. Ook wij zijn een stukje (van de) natuur.

“De natuur reikt je eigenlijk alles aan, waarbij Joep luistert, spiegelt en doorvraagt. Maar jou altijd jezelf laat zijn. Het heeft bij mij verbanden gelegd, inzicht gegeven en me laten zien waarom dingen soms zo zijn als ze zijn. Zeer verhelderend. Het is nooit oppervlakkig, je gaat samen de diepte in. Tot de kern. En bij Joep voelde dat direct goed en vertrouwd.”
– Frank –


Bewezen effect

Uit vele onderzoeken blijkt inmiddels dat zijn in de natuur een gunstig effect heeft op het cortisolgehalte in je bloed (stresshormoon) en je daardoor rustiger wordt en minder stress ervaart.

Ont-moet jezelf

Ben je nieuwsgierig geworden wat de natuur voor jou kan betekenen? Bel Joep van Leeuwen, natuurcoach, op 06-26 460 070, of maak via een seizoenswandeling kennis met natuurcoaching. www.natuurlijkjoep.nl. Ik ontmoet je graag.

Natuurlijk Joep
06-26 460 070 | www.natuurlijkjoep.nl
Onderdeel van www.bewustgezondweesp.nl