Afbeelding
Foto: Brian Elings

Kickboksen bij Jeff's Gym

Maak kennis met Jeff’s Gym in Weesp! Al 4 jaar lang is Jeff’s Gym de plek in Weesp om in aanraking te komen met de vechtsport. Ontstaan uit de vurige passie van Jeffrey Mulders en zijn levenspartner Marieke Calis, is deze plek niet zomaar een sportschool; het is een ontmoetingsplaats voor degenen die vastbesloten zijn hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken. Tussen de muren van de gym ontstaat niet alleen fitheid en fysieke kracht maar een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar inspireren en motiveren in het behalen van de persoonlijke doelen. Ben je benieuwd hoe jouw reis er bij Jeff’s Gym uit zou kunnen zien? Lees verder en laat je meeslepen door het verhaal van Jeff’s Gym.

Passie

Jeffrey en Marieke delen niet alleen hun liefde voor de sport, maar ook het verlangen om anderen te inspireren met de successen die zij door de jaren heen hebben behaald. Voor beiden fungeerde het kickboksen als een anker tijdens hun turbulente tienerjaren, een pad naar persoonlijke groei door training, het stellen van doelen, discipline, en uiteindelijk, triomfen zowel op sportief als zakelijk vlak, resulterend in een fijn privéleven en meer.

Trainers

Terwijl Jeffrey zich nu volledig richt op het doorgeven van zijn expertise, stuurt Marieke naast haar trainerschap onderandere Ladies Only lessen koers om de onbetwiste koningin te worden in de damesklasse onder de 68 kg. Momenteel heeft ze verschillende titels in de B klasse, de Powerwoman titel in de A klasse en vecht ze professionele partijen voor Enfusion in de hoogste dames divisie. Maar Marieke is niet de enige kampioen die training geeft bij Jeff’s Gym.

Meer dan kickboksen

Omdat we meer verdieping in de vechtsport willen hebben we de expertise van wereldkampioen MMA, Gilbert Yvel ingegrepen. Gilbert, een levende legende uit het MMA, bekend van UFC en met decennialange ervaring in het lesgeven, staat klaar om elke woensdag de basis van MMA te onderwijzen. Zijn lessen zijn een geweldige aanvulling op ons huidige lesaanbod en niet in de laatste plaats door de sfeer. We zijn super trots dat we Gilbert aan boord hebben. 

Kom ook bij ons trainen!

Jeugd

De jongsten komen op een speelse manier in aanraking met het kickboksen tijdens onze kids lessen. We hebben verschillende groepen op basis van leeftijdscategorieën, waardoor iedereen met leeftijdsgenoten kan trainen. Of het nu gaat om de kleintjes vanaf 4 jaar of de tieners tot 15 jaar, iedereen kan meedoen. Een training duurt 45 minuten en is opgebouwd uit een warming-up, oefenen van technieken, leren van combinaties en aan het eind komen al deze elementen terug in een spel. Onze kids lessen zijn enorm populair en trekken een levendige groep enthousiaste deelnemers aan. Het is hartverwarmend om te zien hoe kinderen evolueren tot zelfverzekerde individuen met een proactieve instelling.

Community

Het hart van onze sportschool wordt gevormd door onze leden. De sfeer rondom de trainingen is ontspannen en informeel. Je bent altijd welkom om de trainers aan te spreken, en er bestaan geen rare vragen. Zodra de training begint, is iedereen gefocust. Stoten en trappen vinden hun ritme, en iedereen raakt in de flow. Of je nu deelneemt aan een zaktraining of een techniektraining, je werkt altijd samen met een trainingsmaatje. Samen help je elkaar bij het uitvoeren van de technieken en kom je door de zwaardere momenten heen.

Beginnen met Kickboksen

Het starten met kickboksen kan voor veel mensen een drempel vormen. Tijdens onze gesprekken met leden ontdekken we dat de belangrijkste obstakels vaak eenvoudigweg te maken hebben met de aanvang. Mensen houden zichzelf tegen om weer sterk en fit te worden met gedachten als: "Ik ben bang dat ik het niet kan", "Ik hou het niet vol" of "Ik zie er niet sportief uit". Het is belangrijk om te realiseren dat iedereen ooit als beginner begon. 

Het vergt moed om een beginner te zijn, en we erkennen dit volledig.

In onze gym begeleiden we iedereen persoonlijk tijdens hun kennismaking en proefweek. Bovendien verwelkomen we elke week nieuwe leden, dus je zult nooit de enige nieuwkomer zijn. We begrijpen dat de start voor velen uitdagend kan lijken, en daarom streven we ernaar een ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt om de eerste stappen te zetten naar een gezonder en sterker leven.