Veltman Automotive: binnenkort terug in Huizen

Het is voor velen misschien een feest der herkenning: binnenkort verrijst aan de Nijverheidsweg na ruim 20 jaar opnieuw een Veltman autobedrijf. Waar Jan-Bas Veltman tussen 1993 en 2004 aan het roer stond als Ford-dealer, begint 20 jaar na dato de volgende generatie Veltman aan een nieuw avontuur.


Zoon Bas start begin juni met Veltman Automotive in hetzelfde pand aan de Nijverheidsweg, waar op dit moment een grote verbouwing plaatsvindt. Achter de schermen wordt flink gewerkt aan het nieuwe merk. “Ik ben trots om mijn droom in vervulling te laten gaan: samen met mijn vader bouwen aan een eigen automobielbedrijf”, vertelt Bas.

“De nadruk ligt op de premiummerken Mercedes-Benz, Audi, BMW en vanuit de historie het merk Ford. Naast de verkoop van personenwagens zullen wij ons verder specialiseren in bestelwagens. Voor het onderhoud zijn we overigens nog op zoek naar diverse monteurs die samen met ons het avontuur willen aangaan. Dus als jij nog iemand weet die in een jonge organisatie aan de slag wil, laat het me weten!” voegt Bas er lachend aan toe.