Wouter van der Linden wil een nieuwe uitdaging. Foto: WeesperNieuws
Wouter van der Linden wil een nieuwe uitdaging. Foto: WeesperNieuws Foto:

Van der Linden Tweewielers in andere handen

WEESP Van der Linden Tweewielers aan de Groeneweg gaat over in andere handen. De huidige eigenaar Wouter van der Linden houdt het voor gezien. 

Afgelopen zomer had Wouter van der Linden samen met zijn gezin een goede vakantie. Zo één waarbij je onder het genot van een goed glas wijn tot bezinning komt en gaat nadenken of je wel 100 procent lekker in je vel zit. De conclusie was van niet. De kogel is daarom nu door de kerk.” 

De fietsenwinkel heeft Van der Linden veel gebracht, maar ook het nodige gekost. "Mijn gezinsleven is wel een beetje uit balans door de vele uren die ik met de zaak bezig ben. Dat is prima hoor en dat weet je met een eigen zaak, maar ik heb nu de kans om mijn leven anders in te richten: dat ga ik doen en daar heb ik zin in.”

Lees alles op WeesperNieuws.nl

Het hechte team maakt Van der Linden tot wat het is.Wat de beslissing makkelijker maakte, is dat zijn drie fulltime medewerkers er ook vrede mee hebben. “Wij vormen een heel hecht team, maar ik merkte dat dat uit elkaar dreigde te vallen, want toeval of niet, ook zij stelden zich de vraag of ze niet toe zijn aan iets anders. En met het wegvallen van het team zou de ziel uit de zaak zijn. Nog los van het feit dat je tegenwoordig niet zomaar nieuwe medewerkers vindt. Met als gevolg dat bij het sluiten van de winkel ook de medewerkers opstappen, iedereen gooit het roer om. De nieuwe eigenaar, die ik nog niet bekend mag maken, kan met een schone lei beginnen.”