Hard knokken We Have levert punt op

WEESP - Heel hard knokken heeft de handbalsters van We Have zondag een zwaarbevochten punt opgeleverd tegen het sterke Houten. De Weespers kregen genoeg te verduren van de tegenstander maar konden met hangen en wurgen toch met een 22-22 eindstand van het veld af stappen.

Vooral doordat We Have het eerste duel tegen Houten op het allerlaatste moment won, was Houten er zondag op gebrand om de Weespers terug te pakken. Houten begon daardoor erg fel en schuwde de soms grove charges geen moment. Toch bleek We Have amper overrompeld door het felle spel van Houten. De Weespers kwamen dan wel op achterstand, maar konden voor rust de schade nog goed maken. De achterstand was slechts twee punten. Na de rust zette de twee ploegen het spel van voor rust door. Houten bleef fel, We Have zette alles op alles om terug te kunnen komen. Dat lukte de ploeg goed. Doordat de achterstand steeds krap bleef, kon We Have op het allerlaatste moment z'n slag slaan. Een toegekende penalty leverde de 22-22 op.

"We hadden graag twee punten gepakt, maar ook één punt voelt erg lekker", vertelde speelster Samantha Meijer na afloop. "Het was en heel hard duel. We hebben echt moeten knokken, maar dat was het wel waard."