Argus probeerde het wel, maar kwam tekort.
Argus probeerde het wel, maar kwam tekort. Foto: Yannick uit den Boogaard

Argus komt tekort

WEESP - Vooral doordat de tegenstander erg sterk was aan de bal en veel scoorde, hebben de korfballers van Argus zaterdag verloren van het hoger geklasseerde DTS. De Weespers kwamen met 8-20 een stuk tekort.

Argus probeerde van alles, maar moest vooral ballen wegwerken tegen DTS. De tegenstander had een sterke aanval en scoorde volop. De Weespers konden zich halverwege de wedstrijd iets herpakken en kregen daarna ook meer kansen.

Waar DTS de treffers wel maakte, ontbrak het Argus aan het geluk om ook te kunnen scoren. Dat leverde de ploeg weer een nederlaag op, ondertussen al voor de achtste keer. De Weespers staan daarmee vooralsnog op de voorlaatste plaats.

Klassebehoud
Argus zal, op weg naar klassebehoud, de komende weken alles op alles moeten zetten. De Weesper ploeg heeft nog 3 duels te gaan. Eerst komende week tegen het veel hoger geklasseerde V&V/KCN. Daarna wachten nog concurrenten Amsterdam en Asonia. Tegen deze laatste twee ploegen zal de Weesper ploeg sterk moeten spelen en punten moeten pakken om klassebehoud zeker te stellen.