We Have pakt punt af van koploper

WEESP - Veel vechtlust heeft We Have zondag een punt opgeleverd tegen koploper Fortissimo. We Have moest vol aan de bak, maar werd wel beloond met een punt. De Weespers stapten met 13-13 van het veld.

We Have had voor rust nog wel wat problemen met het soms harde spel van de tegenstander, maar de ploeg kon naarmate het duel vorderde zelf ook steeds meer voor gevaar zorgen. De tegenstander had geen moment kans om weg te lopen. Vooral na rust kon We Have toeslaan, toen de tegenstander soms te gefrustreerd andere zaken aan het hoofd had dan handballen zelf. We Have kon daardoor op het laatste moment naast de tegenstander komen. Het punt voelde als een zege.

Ook punt handballers
Vooral doordat de ploeg na rust wat meer pech had, hebben de handballers van We Have slechts een punt overgehouden aan het duel met Baarn: 27-27.

De Weespers speelden erg sterk en waren vooral voor rust beter dan Baarn. Dat leverde de ploeg dan ook een voorsprong op. Na rust zette Baarn alles op alles om terug te komen. Dat lukte de ploeg ook. We Have kreeg veel straffen te verwerken en zag Baarn wat terugdoen. Daarna bleef een ommekeer achterwege en moest de ploeg genoegen nemen met een punt.