Zakelijk en privé interessant.
Zakelijk en privé interessant. Foto:

Veel ruimte en comfort in Civic Tourer

De nieuwe Honda Civic Tourer arriveert op 8 februari bij de dealer. Deze stationwagen is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Daardoor biedt de Civic Tourer extra veel comfort, is zeer zuinig en heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse.

De auto biedt veel bewegingsruimte voorin en is achterin hoog genoeg voor iedereen. De meeste ruimte zit echter in de kofferbak, 624 liter bagageruimte en na het neerklappen van de achterbanken zelfs 1668 liter. Met de Magic Seats is het daarnaast ook heel gemakkelijk om grote dingen te vervoeren.

Snufjes
De Civic Tourer is de eerste productieauto ter wereld met een aanpasbaar achterdempingssysteem; comfortabel op de snelweg, doortastend en behendig als daarom gevraagd wordt. De auto biedt allerlei geavanceerde veiligheidstechnologieën: remactivering in stad, waarschuwing voor frontale botsing en ook verkeersbordherkenning.

Hij is is leverbaar met een 1.8 liter benzinemotor en de nieuwe 1.6 liter turbodieselmotor. De dieselmotor combineert krachtige prestaties met een zeer zuinig verbruik van 3.8l/100 km. De relatief lage aanschafwaarde en een bijtelling van slechts 20%, maken deze uitvoering zowel zakelijk als privé erg interessant. De Honda Civic Tourer is met 1.6 turbo dieselmotor leverbaar vanaf € 22.900,-! Daarnaast zijn er Business Edition-uitvoeringen leverbaar voor een scherpe prijs.