Zure nederlaag waterpoloërs

WEESP - Op jacht naar de tweede plaats hebben de waterpoloƫrs van Triton zaterdag verloren van concurrent De Snippen. De Weespers speelden goed, maar kwamen met 5-6 toch net tekort. "Aan het spel heeft het niet gelegen", concludeerde coach Robbert Snel na afloop.

De Weespers maakten er een spannend duel van. Vanaf de eerste bal was het spel van de ploeg erg goed en kwamen er al snel kansen. De Weespers hadden het probleem dat de tegenstander ook goed speelde en daardoor goed aan kon haken. Dat de Weespers het duel toch verloren kwam doordat de ploeg als het met een overtal speelde amper toe kon slaan. De tegenstander deed dat een stuk beter en kon op het laatste moment toch de zege pakken.

"Je kon alleen op ons spel aanmerken dat we de man-meersituatie te slecht benut hebben. Dat probleem hebben we al langer. Verder speelden we erg goed, zelfs beter dan de afgelopen weken. Dat maakt ons, ondanks de nederlaag, dan ook wel tevreden", vertelde Snel. "We moeten nu de komende weken gewoon goed presteren, dan kunnen we nog ver komen. We staan nu derde, maar op een overbrugbare afstand."