Zege voor volleybalsters Oberon

WEESP - De volleybalsters van Oberon houden koers aan kop van het klassement. De Weespers hebben nog steeds de beste kansen om de eerste plaats over enkele weken zeker te stellen. Afgelopen weekend werd er weer gewonnen: VV Amsterdam werd met 1-3 verslagen.

De Weespers moesten de eerste set nog even aanpoten, maar wonnen wel meteen met 24-26. Daarna zette de ploeg goed door. VV Amsterdam probeerde wel wat, maar kwam tekort om te voorkomen dat de Weespers de zege meteen al zeker konden stellen. Zonder al te grote problemen werd met 18-25 en 21-25 de zege gepakt. VV Amsterdam won alleen de spannende laatste set en kon zo met 30-28 toch nog een puntje afsnoepen van de Weesper koploper.

Voorsprong
Oberon staat na afgelopen weekend nog op de eerste plaats. De voorsprong op de naaste belagers bedraagt ondertussen al zes punten. Het volleybaljaar duurt nog zo'n anderhalve maand. Als de Weespers goed doorzetten, dan maakt de ploeg een goede kans om komend voorjaar te promoveren.

Laatste weken
De komende weken spelen de Weespers onder andere nog tegen de sterke tegenstanders SVU en Prima Donna Kaas Huizen. Deze ploegen presteren wat slechter, maar doen het nog wel goed. Ook volgen nog duels tegen Spaarnestad, Atalante en VCH.