Goed MHCW komt net tekort

WEESP - Een nederlaag, maar toch een goed gevoel voor de hockeysters van MHCW. De Weespers verloren zondag van het doorgaans veel sterkere De Reigers: 3-1.

Het tevreden gevoel van de Weespers kwam vooral door het goede hockey dat de ploeg speelde. MHCW kon goed meedoen met het spel van de veel hoger geklasseerde tegenstander. MHCW kon voor rust wel scoren, maar moest toch genoegen nemen met een achterstand. Na de rust was MHCW de betere ploeg en kreeg veel meer kansen, maar een ommekeer bleef toch achterwege.

MHCW verslagen
Een valse start zondag voor de hockeyers van MHCW. De Weespers speelden goed tegen concurrent Woerden, maar verloren toch: 4-2.

MHCW startte goed en vocht hard voor de kansen. Dat leverde de ploeg dan ook een voorsprong op: Jordan van Heerden kon de score openen. Daarna zakte MHCW wat terug en was Woerden de betere ploeg. De tegenstander nam de voorsprong over en bleek vervolgens te sterk voor de Weespers.

Voor MHCW kon Taco Hoogendijk nog scoren, maar ook dat was onvoldoende om een ommekeer te forceren en alsnog een goed resultaat te boeken tegen de op karakter spelende tegenstander.