MHCW tankt vertrouwen ondanks nederlaag

WEESP - Het was dan wel een nederlaag, maar toch hebben de hockeysters van MHCW vertrouwen kunnen tanken afgelopen weekend. De Weespers speelden erg sterk tegen koploper Athena en hadden kansen op een goed resultaat, maar verloren toch met 2-4.

MHCW begon erg sterk en had vooral de eerste fase het betere van het spel. De Weespers kwamen ook knap op voorsprong door een doelpunt van Anne van Alphen. Dat doelpunt leek de Amsterdammers wakker te schudden. Athena kwam nog voor rust terug tot een voorsprong. MHCW knokte voor wat het waard was.

Na de rust startten de Weespers wederom sterk en kregen, met goede focus, weer kansen. Een goal van Lianne Westinga zorgde voor 2-2. Daarna zette Athena weer aan en boekte de ploeg alsnog een zege. MHCW had recht op meer.
Hockeyers laat op stoom
De eerste helft kon stukken beter, maar doordat er na rust wel goed gehockeyd werd hebben de hockeyers van MHCW zondag een 9-3 zege geboekt op de nummer laatste Nieuwegein.

Voor rust waren de twee teams nog aan elkaar gewaagd. Na rust kwamen de Weespers echt op stoom en werd de tegenstander zonder al te veel problemen aan de kant gezet door MHCW.