MHCW geeft zege weg

WEESP - Veel te traag hockey, amper kansen en daardoor slechts een punt voor de hockeysters van MHCW afgelopen weekend. Dat was verrassend, want MHCW speelde tegen de nummer laatst Roomburg en stapte met 1-1 van het veld.

MHCW startte nog wel goed en kon ook op voorsprong komen, maar zakte daarna terug. Roomburg kon zonder problemen tegengas geven en voor gevaar zorgen. MHCW was totaal van de kaart. Dat werd op het allerlaatste moment afgestraft toen Roomburg een terechte tegengoal maakte.

Ook nederlaag hockeyers
Vooral een slechte eerste helft heeft de hockeyers van MHCW zondag de kop gekost tegen Alliance. De Weespers verloren met 5-1 van de sterkere tegenstander. Doordat de schade voor rust al groot was, kon MHCW na de rust geen potten meer breken. De tegenstander bleek scherper.