Punt MHCW voelt als zege

WEESP - Een punt tegen de nummer twee van de stand en dat met een gehavend team: voor MHCW voelde het zondag toch een beetje als een zege. Het duel met Haarlem eindigde in 0-0.

MHCW moest hard knokken om stand te kunnen houden tegen de sterke Haarlemmers. Van seconde tot seconde was het duel spannend en moesten de Weespers vol aan de bak. Dat lag de ploeg goed. Na rust kreeg MHCW wel wat kansen op een goal, maar de doelpunten bleven achterwege.

MHCW vergeet door te drukken
Het spel was het grootste gedeelte van het duel goed, maar toch hebben de hockeysters van MHCW wederom geen zege kunnen boeken. Deze keer was Naarden te sterk: MHCW verloor met 3-1.

MHCW startte met goed hockey en leek Naarden meteen onder druk te zetten. Toch kwamen de Naarders al voor rust op een voorsprong. Eerst kon de ploeg met een frommelgoal op voorsprong komen. Daarna zakte MHCW ver terug en speelde het een stuk slechter, waarna Naarden de voorsprong kon verdubbelen. MHCW kon na rust nog antwoorden met een treffer, maar vergat vervolgens door te drukken. Dat maakte de nederlaag al snel zeker. Naarden maakte nog een derde goal.