Addink kreeg in 2011een koninklijke onderscheiding.
Addink kreeg in 2011een koninklijke onderscheiding. Foto: Christian Pfeiffer

Henk Addink (83) overleden

WEESP - Henk Addink is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij was een WVGV-handbalman in hart en nieren. In 2011 werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henk Addink was sinds 1974 betrokken bij WVGV, vooral bij de handbalafdeling. Hij was onder andere bestuurslid en kantinebeheerder. Voor Radio Weesp deed hij vele jaren live verslag van de handbalwedstrijden van WVGV. Na de fusie met HVV ging de handbalafdeling van WVGV in 2004 over in We Have. Addink nam toen afstand. Hij was ook betrokken bij de bouw van het nieuwe clubhuis van WVGV aan de Papelaan. Bij de opening in 2011 kreeg hij zijn lintje. Dat was voor hem een ontroerend moment.


Open dag Golf

WEESP - De Golfvereniging Weesp start zondag het golfseizoen 2014 met het openingstoernooi. Een week later zijn er open dagen.

De open dagen zijn op zaterdag 12 en zondag 13 april. Er kan kennis gemaakt worden met de golfsport en de Golfvereniging. Het Golfcentrum, de Golfschool en de Vereniging organiseren verschillende activiteiten en bieden nieuwsgierige bezoekers de gelegenheid zelf een balletje te slaan. Daarnaast zijn er allerlei aanbiedingen voor de geïnteresseerde bezoekers.
Het terras is geopend voor de kijkers.


Schoolvoetbal

WEESP - Bij FC Weesp zijn vandaag de finales van het schoolvoetbal. Vorige week waren de poulewedstrijden met ruim 450 kinderen uit Weesp en Driemond.