Hockeyers MHCW maar even getest

WEESP - Geen grote problemen afgelopen weekend voor de hockeyers van MHCW. De Weespers waren op schot tegen de Kikkers en wonnen het duel knap met 4-6.

MHCW werd maar heel even echt getest toen de tegenstander al snel de eerste goal kon maken. Daarna werd MHCW beter en kreeg de ploeg veel kansen. Voor rust werd de achterstand knap omgebouwd naar 2-4. Na de rust was het heel even spannend, maar toen de 2-5 gemaakt werd was het wel gedaan. Voor MHCW scoorden Taco Hoogendijk (3x), Jordan van Heerde, Christoph Rosenmuller en Dennis van Kooij.

Fouten kosten hockeysters kop
Een paar dure fouten hebben de hockeysters van MHCW afgelopen weekend de kop gekost tegen Xenios. De Weespers kwamen te laat op gang en verloren met 3-2.

MHCW moest al snel vol aan de bak en zag de tegenstander sterk starten. Meteen stonden de Weespers onder druk. Dat het na de eerste helft slechts 1-0 stond, mocht een wonder genoemd worden. Na de rust pakte de tegenstander wel snel door en was de zege al snel zeker. MHCW kreeg na de derde tegentreffer pas de geest en kon met twee snelle goals nog iets terugdoen. Dat leverde een spannende slotfase op, maar een ommekeer bleef achterwege voor de Weesper ploeg.