Nu ook Nissan bij Automotive-center Van Nieuwkerk 't Gooi.
Nu ook Nissan bij Automotive-center Van Nieuwkerk 't Gooi.

Van Nieuwkerk Nissan-dealer voor 't Gooi

Automotive-centre Van Nieuwkerk heeft afgelopen vrijdag zijn pand in Hilversum heropend. Van Nieuwkerk is nu zowel de Honda- als Nissan-dealer voor 't Gooi.
De gecombineerde Honda & Nissan-vestiging bevindt zich op de Zeverijnstraat 14b te Hilversum. Afgelopen zaterdag bezochten tijdens het open huis zo'n 100 klanten de dealer. De openhuisacties voor Honda, Nissan en occasions lopen nog de hele week, dus wie geïnteresseerd is kan nog profiteren.

De verkoop en het onderhoud van Nissan-auto's past in de ontwikkeling van het familiebedrijf, dat inmiddels bijna veertig jaar bestaat en drie generaties beslaat. Er werken veertig mensen in vier vestigingen. De entree van Nissan bij Van Nieuwkerk in 't Gooi valt samen met de introductie van de volledig nieuwe Nissan Qashqai, de opvolger van 's werelds populairste crossover. Directeur Rebecca Marques Duarte - van Nieuwkerk: "Wij zijn erg blij met Nissan. Nissan heeft een duidelijke visie voor de toekomst met veel nieuwe modellen en ontwikkelingen op korte termijn. Bovendien passen de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en focus op het milieu en de maatschappij van Nissan prima bij onze kernwaarden."