Van Co Tovar ontvingen wij deze foto.
Van Co Tovar ontvingen wij deze foto. "De buurhonden Bibi en Paris zijn er klaar voor!', schreef hij erbij. Foto: Co Tovar

Klaas aan kop dankzij VS

Na de klinkende overwinning van Oranje op Spanje bleef het oorverdovend stil in de Weesper WK-pool. Helemaal niemand had die 5-1 voorspeld. Maar, zou zou Johan Cruyff zeggen, dat is logisch.

Klaas Gijzen ging gisteren aan kop in de WeesperNieuws WK-pool. Hij had de 2-1 winst van de Verenigde Staten op Ghana juist voorspeld. Net als eerder Ivoorkust-Japan en Braziliƫ-Kroatiƫ.

Terry Lazonder doet het ook goed, want hij voorspelde al zes uitslagen correct. Hij stond maandag dan ook terecht aan kop. Maar het komt in de Weesper WK-pool ook op andere voorspellende gaven aan. Zo zijn er punten te verdienen voor de juiste winnaar en het juiste aantal goals per land. Zo had je dus bijvoorbeeld nog twee punten kunnen verdienen met die ene goal van Spanje. Terry deed dat, maar Klaas sprokkelde net even wat meer punten bijeen en nam na VS-Ghana de leiding van Terry over.

Er doen ruim 1100 liefhebbers mee aan deze WK-pool. De actuele en volledige stand is terug te vinden op www.weespernieuws.nl. De winnaar geniet de rest van de zomer van een luxe loungeset.