'Tortellini' in juni 2013.
'Tortellini' in juni 2013. Foto: Ruth van Kessel

Voorverkoop: 'Kan ik u helpen?'

WEESP - Tijdens het koopweekend start De City Speelt met de voorverkoop van hun nieuwste culinaire theatertour. De voorstelling 'Kan ik u helpen?' is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de winkeliers en wordt in drie weekenden van september gespeeld.

Om hun nieuwste productie onder de aandacht te brengen voeren de acteurs van De City Speelt op zaterdag en zondag kleine theaterstukjes op. Voor het winkelende publiek de kans om zich te verzekeren van een plekje aan tafel in de theatertour 'Kan ik u helpen?'

De theatervoorstelling biedt het publiek een spannende ontdekkingsreis door Weesp. Achter bekende deuren liggen onbekende verhalen: wat speelt zich erachter af? Verschillende scènes passeren de revue. Tot slot ziet het publiek zich terug als gast bij het afscheidsdiner van een winkelier die met pensioen gaat. Deze scène speelt zich af in een restaurant. Onder leiding van een gids zwerft het publiek door de binnenstad en ziet niet allemaal dezelfde scènes. Het slotdiner aan het einde van de voorstelling wordt verzorgd door verschillende restaurants. De theatertour wordt negen keer georganiseerd in de weekenden van 12, 19 en 26 september (op vrijdag, zaterdag en zondag).
De culinaire theatervoorstelling 'Tortellini' die vorig jaar in juni werd uitgevoerd was een groot succes en binnen twee weken uitverkocht. Door de voorstelling nu in 3 weekenden op te voeren, hoopt De City Speelt met 'Kan ik u helpen' een groter publiek te bereiken.