De peuters van 'Onder Moeders Paraplu' hebben Oranje naar brons gejuicht.
De peuters van 'Onder Moeders Paraplu' hebben Oranje naar brons gejuicht. Foto: Mirjam Nijsen

Van harte Ina van Lambalgen!

Ina van Lambalgen uit Weesp wist het zeker: de finale van het WK Voetbal 2014 gaat tussen Duitsland en Argentinië. En dan wint Duitsland, zo voorspelde ze ook nog. Ze kreeg zondagavond helemaal gelijk. Ook de doelpuntrijke kant van het toernooi heeft de Weespse goed ingeschat. Zij vulde in dat er 175 keer zou worden gescoord. Met de 171 daadwerkelijke goals zat zij er heel dichtbij. Ina's overwinning levert haar een fraaie, luxe loungeset op, beschikbaar gesteld door Karwei Weesp.

Dewi Aaftink uit Weesp is op de tweede plaats van de WeesperNieuws WK Pool geëindigd en wint daarmee een Samsung Galaxy mini van GSM365.nl. Ook zij voorspelde een finale tussen Duitsland en Argentinië en wees Duitsland correct aan als Weltmeister 2014. Beide dames krijgen nog persoonlijk bericht over de prijsuitreiking.

Het WeesperNieuws bedankt de ruim elfhonderd deelnemers van de WK Pool voor hun deelname aan het spel. Een nieuwe poging wagen kan pas weer in de zomer van 2016. Dan wordt in Frankrijk vanaf half juni tot half juli het Europees Kampioenschap Voetbal gehouden.