Afbeelding

Een van de 205 Weesper triatleten loopt warm voor de 25e editie van de WeesperNieuws Triatlon op 7 september.

Shila Neervoort-Stor
startnummer 2621
doel: genieten

Paardrijden
"Ja, het leven van een trialeet bevalt mij wel. Ik voel mij er fitter bij, het geeft een goed gevoel. Ik ben twee jaar geleden bevallen en wilde weer wat fitter zijn. Nu zijn er andere maatregelen hoor, dan meteen in zo'n triatlon te duiken, maar ik sta elk jaar langs de kant en vind het een mooi evenement. Veel bekenden van mij doen mee. In september ben ik gaan bootcampen en kettlebellen. Nou, dan ook de triatlon maar. Ik ben altijd wel sportief geweest, heb jarenlang fanatiek aan paardrijden gedaan. Heel wat anders, hé..."

Fysio
"Ik ben fysiotherapeut en werk in Amsterdam. Ik ga altijd op de fiets, dus dat scheelt al. Zwemmen doe ik ook makkelijk. Het hardlopen is een ander verhaal. Ik wil nog wel wat sneller worden. Via-via kwam ik bij Jim Hagenstein terecht. Dat steuntje in de rug heb ik wel nodig."
Trots
"Vorige maand deed ik mijn eerste triatlon, de achtste van Nederhorst. Het ging voor mijn gevoel echt heel goed, ik was sneller dan ik had gedacht. Ik was echt wel trots. Dat ik dat kon. Weesp is twee keer zo lang, dus een ander verhaal. Het hardlopen wordt eh... zwaar, vrees ik. Een eindtijd heb ik niet in mijn hoofd. Ik hoop dat ik een beetje heel over de finish kom. En dat ik ervan geniet. Want dat moet hé, dat zegt Jim altijd."