Lieuwe Albertsma timmert aan de weg.
Lieuwe Albertsma timmert aan de weg.

Lieuwe Albertsma gooit hoge ogen met cover van 'Sing'

WEESP - De clip is opgenomen in een tuin die opvallend Weesps aandoet. Het nummer luistert lekker weg. Ligt er een doorbraak op de loer nu de Weesper Lieuwe Albertsma Amerikaanse aandacht heeft?

Lieuwe Albertsma zingt al een paar jaar onder de naam Wulfie. En niet onverdienstelijk: wie op zijn YouTube-kanaal kijkt, komt het ene na het andere mooie nummer tegen. Met bijbehorende, goed gefilmde clips. Een van zijn nummers, een cover van 'Sing' van Ed Sheeran, heeft nu de aandacht van Ryan Seacrast. Tot en met vandaag kan er gestemd worden in een online wedstrijd.

Ryan Seacrest is onder andere de presentator van de Amerikaanse talentenshow American Idol. Aan de wedstrijd doen 13 mensen wereldwijd mee. Wulfie scoort goed, hij staat boven in de lijst. Een plek in de tweede ronde zit er voor de Weesper dan ook wel in. Die begint vrijdag. Wat de prijs aan het eind van de wedstrijd is, is nog niet bekend. Wie ook wil stemmen op Lieuwe Albertsma kan kijken op WeesperNieuws.nl. Daar is een link te vinden.