Promotie van 'Kan ik u helpen?' tijdens Sluis-en-bruggenfeest.
Promotie van 'Kan ik u helpen?' tijdens Sluis-en-bruggenfeest.

Beleef een theateravontuur met 'Kan ik u helpen?'

WEESP - De acteurs van De City Speelt staan te trappelen, winkeliers zetten hun winkel open, restaurants verfijnen het theatermenu: Weesp maakt zich op voor een unieke theaterbeleving. Theatertour 'Kan ik u helpen?' speelt drie weekenden in september.

De voorbereidingen van de Weesper theaterproductie 'Kan ik u helpen?' zijn in volle gang. De theatertour biedt het publiek een spannende ontdekkingsreis door hartje Weesp. Achter bekende deuren liggen onbekende verhalen, acht verschillende scènes passeren de revue. Vanaf diverse startlocaties zwerft het publiek door de binnenstad. Halverwege de tour en aan het eind komen de groepen weer bij elkaar om met elkaar van een slotdiner te genieten in een restaurant. Acht Weesper restaurants doen mee aan de theatertour, elke avond een ander. Voor het publiek een verrassing welke het zal zijn. IJssalon Nelis en banketbakkerij Wesselman zorgen voor de toetjes.

Regisseurs Lenne Koning en Maartje Ghijsen zijn net als bij de vorige locatieproductie van De City Speelt - 'Tortellini' - blij verrast met het enthousiasme van Weesper detaillisten en horeca: "Er doen zo veel ondernemers mee en er zijn zo veel goede ideeën, dat is echt uniek!"

De theatertour duurt 2,5 uur inclusief diner en is geschikt voor alle leeftijden, vleeseters en vegetariërs. De toegangsprijs van € 39,95 is inclusief feestmaal.
Speeldata en tijden: 12 en 13 september om 19.00 uur, 14 september om 17.00 uur, 19 en 20 september om 19.00 uur, 21 september om 17.00 uur, 26 en 27 september om 19.00 uur en 28 september om 17.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de BoekenArk en via de website van de City of Wesopa. Publiek krijgt een telefoontje met informatie over hun startlocatie.