Hoe presteren de hockeyers van MHCW komend jaar?
Hoe presteren de hockeyers van MHCW komend jaar? Foto: Yannick uit den Boogaard

Hockeyers weer het veld op

WEESP - Na een paar weken met oefenduels gaan de hockeyers van MHCW komende zondag weer van start. De Weesper tweedeklasser start met een duel tegen het sterke Athena.

De Weespers presteerden het afgelopen jaar vooral de eerste helft van alle duels erg goed en stonden lang boven aan de stand. De laatste reeks duels was wat slechter, waardoor de ploeg tekort kwam om nog te kunnen promoveren. Met een paar andere spelers gaat de ploeg komend jaar wederom proberen mee te doen.

De komende weken wachten al een paar sterke tegenstanders. Naast het treffen met Athena komend weekend treft MHCW komende maand onder meer HC Alphen, MHC Woerden en HC Naarden.

Ook hockeysters van start
Voor de hockeysters van MHCW gaat het hockeyjaar komende zondag eveneens van start. De Weespers treffen meteen het sterke Hilversum.

MHCW verspeelde het afgelopen jaar met regelmaat punten. De ploeg bouwde vooral aan het team en gaat komend jaar verder bouwen en proberen te presteren.

Vooral de eerste weken staat voor de Weespers een reeks sterke tegenstanders op het programma. Na komende zondag treft MHCW de komende weken tegenstanders als Xenios, MHC Woerden, USHC en HC Naarden.