Tijdens de Opel Testdag ziet de Opel de garage ook weer eens...
Tijdens de Opel Testdag ziet de Opel de garage ook weer eens...

Zaterdag Nationale Opel Testdag

Alweer voor de 21e keer houdt Opel de Nationale Opel Testdag (NOTD) bij de Opeldealers. Zoals elk jaar vindt deze wintertestdag op de eerste zaterdag van november plaats.

Tijdens de NOTD kan de Opelrijder zijn auto gratis op 18 punten laten testen. Daarna kan het Opel Winterplan certificaat worden aangeschaft waarmee de Opel-rijder tot het voorjaar (1 april 2015) gedekt is tegen eventuele gebreken aan de elf meest wintergevoelige onderdelen. Het Opel Winterplan kost 25 euro, leden van myOpel lid betalen € 19,50. Bij het aanschaffen van het certificaat worden ruitensproeiervloeistof en motorolie gratis bijgevuld en ligt er een gratis Opelparaplu klaar. Wie op zaterdag 1 november niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan een afspraak maken om op werkdagen tussen 3 en 15 november alsnog langs te komen voor de gratis controle.

De Opel Testdag is altijd een feestje. Zo zijn er voor de kinderen ballonnen en kleurplaten, kan er een kijkje worden genomen achter de schermen en staan er aantrekkelijke modellen (nieuw en gebruikt) klaar voor een proefrit.

Bandenactie Van Kouwen
Opeldealers voegen vaak nog meer acties toe aan de Testdag. Zo heeft Van Kouwen, Opeldealer in Mijdrecht, Aalsmeer, Hoofddorp en Amsterdam, de hele maand november een superscherpe winterbandenactie: elke tweede Vredesteinband voor 1 euro. De aanbieding geldt voor de meest gangbare maten.